Speciaal magazine ter ere van 10 jarig bestaan

Op 31 oktober 2013, vandaag precies 10 jaar geleden, werd Stichting Herenboeren opgericht. In de tien tumultueuze jaren die daarop volgden is er waanzinnig veel tot stand gebracht door duizenden mensen die dezelfde ambitie en drive voelen.

Herenboeren anno 2023 is een sterk groeiend landelijk netwerk met inmiddels 18 Herenboerderijen, van Assen tot Weert en van Rotterdam tot Enschede. Ook zijn er ruim 35 Herenboerderijen in oprichting. Er zijn al meer dan 8.000 Herenboeren in Nederland, zelfs 13.500 als we de Herenboeren in spé meetellen die een intentieverklaring hebben getekend om mee te doen met een toekomstige Herenboerderij bij hen in de buurt.

Vandaag, op onze 10e verjaardag, brengen we ons ’10 jaar Herenboeren’ magazine uit. Hierin vind je prachtige foto’s en mooie persoonlijke interviews met diverse coöperatieleden, bestuursleden, boeren en andere betrokkenen.

Rondom het centrale thema Hobbels en Helden geeft dit magazine een uniek inkijkje in de ontwikkeling van deze bijzondere burgerbeweging. Waar we met zijn allen ontzettend trots op mogen zijn!

Lees het magazine “10 Jaar Herenboren” digitaal via deze link.

Deel dit bericht: