Open dagen op de boerderij

Kom naar een Herenboerderij

Herenboeren bestaat 10 jaar! In die tijd zijn er 21 Herenboerderijen opgericht. Van Drenthe tot Limburg en van Rotterdam tot Enschede eten al meer dan 9000 Herenboeren van hun eigen boerderij: onbespoten groente en fruit, eieren en – voor wie wil – af en toe vlees van dieren die bijna altijd lekker buiten rondscharrelen.

Benieuwd hoe onze boerderijen eruit zien? Meld je nu aan voor een gratis bezoek aan een Herenboerderij bij jou in de buurt!

Vind de dichtstbijzijnde boerderij!
Breng gerust je (klein)kids mee! Er zijn bij de Open Dagen leuke kinderactiviteiten, zoals speurtochten, kinderrondleidingen, bodembeestjes bekijken, knutselen en de gerechtjes van heuse kinderkoks proeven.

Tijdens de rondleidingen op onze Open Dagen vertellen we wat er verbouwd wordt en hoe we te werk gaan zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Ook leer je hoe we de biodiversiteit en het bodemleven bevorderen en kun je de dieren van dichtbij bekijken.

Fijn als je met het OV, op de fiets of lopend komt, want je kunt maar (zeer) beperkt parkeren bij de boerderijen.

Klik hier om je aan te melden

Deel dit bericht: